Farge / råtebehandling

Du trenger ikke ha hvite vinduer. Vi leverer nøyaktig den fargen du ønsker.

Selv om de fleste ønsker hvite vinduer så er det ikke sikkert dette er hva du ønsker. Mange velger andre mer utradisjonelle farger med stort hell. Moderne funkis-hus eller hytter har ofte vinduer i andre farger.

Farge eller hvit

Standard hvit (NCS-S0502Y) er den aller mest vanlige vindusfargen. Men du kan bestille akkurat den fargen du ønsker.

Vi bruker NCS-fargekoder for å få helt riktig farge. Hvis du er usikker på hvilken farge du ønsker så ta kontakt med oss eller en av våre leverandører så får du se fargeprøver og du får hjelp til å finne nøyaktig den fargen du trenger.

Du kan også få forskjellig farge utvendig og innvendig.

På vinduer med aluminiumsbekledning (Allværsvinduet) så brukes fargekoder etter RAL-standarden.

* Husk at fargegjengivelsen fra skjermbildet på din maskin kan avvike fra det ferdige resultatet, da fargegjengivelsen vil variere fra skjerm til skjerm. For eksakte farger ber vi deg dra innom eller bestille prøver hos din forhandler.

Råtebehandling

Alle våre vinduer er laget med en svært stabil tre-konstruksjon. Denne råtebehandles for å være best mulig rustet mot råte og fukt. Hvis du har Klassisk eller Tradisjon så vil jevnlig vedlikehold sikre at dine vinduer holder i mange ti-år.

Vedlikehold og maling av vinduer

Alle tre-vinduer må vedlikeholdes jevnlig. Gammel flasset maling må skrapes av, og vinduet må males på nytt. Dette må inspiseres hvert år og er vanlig å utføre på våren/sommeren når det er varmt i været. Dette sikrer lang levetid og problemfrie vinduer.

Se utfyllende informasjon om vedlikehold på vårt kundesenter.

Hvis du ønsker unngå å skrape og male vinduer så bør du vurdere Allværsvinduet med vedlikeholdsfri aluminiumsbekledning.

 


© 2016 Trenor Vinduer AS    Telefon: 75 19 04 00    E-post: post@trenor.no