Sprosser

Våre produkter kan leveres med mange forskjellige sprosser, både gjennomgående og utenpåliggende.

Sprosser skaper en egen atmosfære. Om en ønsker et moderne, stilrent og enkelt uttrykk eller et tradisjonelt uttrykk, så kan sprosser være med på å fremheve dette.

Mange muligheter

Våre sprossetyper.

 

Se flere vinduer på inspirasjon.

 

Med sprosser til vinduene er det enkelt å tilpasse og variere utseende etter dine ønsker, sprosser kan dele vinduene inn i gammeldagse småruter eller gi et moderne stilrent og enkelt uttrykk. Du kan også velge mellom gjennomgående sprosser og utenpåliggende sprosser.

Sprosser til vinduer får du i mange varianter og kombinasjoner. Se på mulighetene, tenk deg vinduene i ditt hus, og finn det som passer!

Nye klikk-sprosser gjør rengjøringen enkel

Trenor Vinduer har utviklet utenpåliggende sprosser som er svært enkle å demontere. Ved vårt patenterte system så tar du av sprossene uten fare for å bøye eller knekke sprossene, og du får rengjort vinduene skikkelig.

Funksjon

Sprosser deler vinduene i mindre ruter så du unngår store mørke glassflater, samtidig reduserer sprosser innsynet og reflekterer lyset. Og i vinter og mørketiden når vi kryper inn til sofa, pledd og varm drikke, er snøbelagte sprosser et koselig syn.

 


© 2016 Trenor Vinduer AS    Telefon: 75 19 04 00    E-post: post@trenor.no