U-verdi

U-verdi er hvor god isolasjonsevne vinduet har. Du kan velge isolasjonsverdi selv.

Våre energieffektive produkter gjør det enklere å velge den løsningen som passer deg. Våre produkter kommer med både 2 og 3-lags glass, og du kan kombinere ut fra behov. Vi har delt våre produkter inn i fire forskjellige energiklasser så det blir lett for deg å velge.

ZERO 0.8

ENOVA anbefaler
Passivhus-standard
U-verdi = 0.8 eller lavere
3-lags vinduer og balkongdører med optimaliserte tekniske løsninger

SUPER 1.0

ENOVA anbefaler
U-verdi = 1.0
3-lags vinduer og balkongdører
Karm og ramme av furu

KOMFORT 1.2

Kostnadseffektiv med god isolasjonsevne
U-verdi = 1.2
2-lags vinduer og balkongdører
Karm og ramme av furu

Obligatorisk energimerking på hus

Nå skal alle boliger energimerkes før salg. Vinduer med god u-verdi vil bidra til en best mulig energiklasse og høyest mulig markedsverdi for din bolig.

Beregnet U-verdi på leveranse

Vi U-verdi beregner alle tilbud og ordrer for våre forhandlere, for å hjelper deg å sørge for at leveransen er i tråd med myndighetenes krav til U-verdi (isolasjon) og dokumentasjon.

Spar strøm og penger

Vinduer står for 40% av varmetapet i en gjennomsnittsbolig. ENOVA har beregnet at skifter du til 3-lags vinduer med U-verdi 1.0 W/m2K i en bolig med 2 lags isolerglass fra 70 tallet så kan du spare opp mot 4000,- kr. i året i reduserte fyringsutgifter.

Nye vinduer reduserer kaldras og trekk, og gir et mer stabilt inneklima og lavere energi-forbruk. I tillegg gir nye vindu bedre støydemping, mer brukervennlighet og enklere vedlikehold. Har din bolig vinduer fra 60, 70 eller 80 tallet er det mye energi å spare på å bytte.

Dugg og rim på vinduer med lav U-verdi

På godt isolerte vinduer og balkongdører kan man oppleve at det blir dugg og rim på glasset. Les mer om dette under FAQ.

 


© 2016 Trenor Vinduer AS    Telefon: 75 19 04 00    E-post: post@trenor.no