Aktuelt

Nyheter og aktuell informasjon.

 

Trenor er meget fornøyd med ansettelsen av Tanja Irene Hanssen (45) som innkjøps- og logistikkansvarlig samt LEAN-koordinator/ressurs f.o.m. 01.04.2017.

Tanja Irene Hanssen

Hanssen har 16 års erfaring fra olje&gass der hun bl.a. har jobbet for Aibel AS i ni år der fem av disse var som innkjøpsleder. Hanssen har sist jobbet som prosjektleder i Climb der hun har kurset næringsliv og produksjonsbedrifter i LEAN som verktøy.

Hanssen skal lede innkjøp og logistikk med det formål å optimalisere råvareflyt og transport for ytterligere å forminske produksjons- og leveransetid. Hennes brede bakgrunn fra oppbygging, endring og omstilling på tvers av disipliner, fagområder og kontrakter vil være viktige egenskaper i den pågående effektiviseringen av Trenor.

Hanssen vil også være sentral i Trenors satsning på LEAN. Hanssens erfaring fra olje&gass-næringen samt som LEAN-konsulent/kursholder vil på sikt styrke Trenor gjennom kartlegging og innføring av bedre rutiner og arbeidsflyt.

Hanssen ser frem til å jobbe i Trenor:

«Trenor er en produksjonsbedrift under endring der LEAN er sentral. Dette er en spennende mulighet der jeg får brukt min breddekompetanse fra både logistikk og LEAN. Da jeg kommer opprinnelig fra Brasøy så var planen å flytte hjem etter hvert, men når denne stillingen dukket opp så måtte jeg forskyve planene noen år. Jeg er svært fornøyd med å kunne starte i Trenor og ser frem til å bli kjent med mine nye arbeidskolleger.»

 

<< tilbake

 


© 2016 Trenor Vinduer AS    Telefon: 75 19 04 00    E-post: post@trenor.no