Miljøfokus

Miljø er så mangt. På Trenor så vokser det sitrusfrukter i produksjonen.

Miljøfyrtårn

Trenor er sertifisert som Miljøfyrtårn. Å være Miljøfyrtårn innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen. Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Sertifikatet er anerkjent av myndighetene ved offentlige innkjøp.

Miljøvennlig

Pelletsproduksjon til strø og landbruk

Trevirke, lim, maling og annet som inngår i produksjonen kjøper vi fra underleverandører. Vi velger våre leverandører med omhu. Kun miljøvennlige produkter.

Kildesortering

Under produksjonen så vil det alltid bli overskuddsmateriale. Dette sorterer vi, og det meste av trevirket kommer godt med til strø i landbruk og egen pellets-produksjon.

Egen oppvarming

Som en del av kildesorteringen så går deler av overskuddsmaterialet til vårt forbrenningsanlegg. Her produserer vi varme til hele fabrikken hele året gjennom.

Åpent og lyst

Vi har ikke plassproblemer, men har ekspandert etter behov. Resultatet er lyse, ryddige, åpne lokaler som skaper en god og sikker arbeidsplass.

Promenade

Fabrikken ligger rett ved havet, og ned mot vannet så har vi fylt ut og laget et promenadeanlegg med benker og utelys. Fritt til bruk for alle som måtte ønske.

Kantine

Lys og stor kantine med eget kjøkken, sofakrok og peis. Flott utsikt ut mot bryggeområdet og havet. På finværsdager om sommeren så åpner vi dørene ut til brygga.

 


© 2016 Trenor Vinduer AS    Telefon: 75 19 04 00    E-post: post@trenor.no